Huidtherapie Wezep

Huidtherapie Wezep is een jonge praktijk van een enthousiaste huidtherapeut met passie voor het vak. Er wordt gestreefd naar persoonlijke en professionele zorg waarbij voor iedere patiënt maatwerk geleverd kan worden. In de praktijk wordt gewerkt met gecertificeerde (laser-)apparatuur voor ontharing, vaatjes, pigmentvlekken en ook wordt gebruik gemaakt van andere vormen van behandeling bij o.a. acne(-littekens), oedeem en huidverbetering.

De huidtherapeut heeft een vierjarige HBO-opleiding gevolgd zodat alle behandelingen professioneel kunnen worden uitgevoerd. Ook is de huidtherapeut BIG geregistreerd, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Door continue cursussen en trainingen te volgen blijft de huidtherapeut vernieuwen en kan zij de beste zorg bieden.

Huidtherapie Wezep bevindt zich naast Schoonheidssalon Beyoutiful en is voor de hele omgeving (Doornspijk, Elburg, Epe, Hattem, Hattemerbroek, Heerde, Kampen, Oldebroek of Wapenveld) goed bereikbaar.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© Copyright - Huidtherapie Wezep