Afspraak

In het intakegesprek worden de mogelijkheden tot behandeling met u besproken en zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

U kunt online, telefonisch een afspraak maken via 06-40829940 of het formulier op deze pagina invullen zodat wij u op een later moment kunnen terugbellen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op de gemaakte afspraak te komen, dan kunt u 24 uur voor het afgesproken behandelmoment dit laten weten door te mailen of te bellen. Komt u niet op het afgesproken tijdstip of heeft u de afspraak niet geannuleerd in de bovengenoemde termijn, dan wordt er 50% van het met u afgesproken behandeltarief in rekening gebracht. Dit geldt ook voor vergoede zorg.

Huidtherapie Wezep is nu ook bereikbaar via WhatsApp.
Vragen of een afspraak? Stuur gerust een berichtje naar 06-40829940!

Verwijzing

Sinds 2012 is huidtherapie een direct toegankelijk specialisme, wat betekent dat u geen verwijzing nodig hebt om behandeld te worden. U kunt op eigen initiatief een afspraak bij ons maken. Huidtherapie Wezep is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG, daarom kunnen (een deel) van de behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekering. Het is mogelijk dat de zorgverzekeraar naar een verwijsbrief vraagt wanneer u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Ook kan het zijn dat u naast de behandeling bij de huidtherapeut wordt geadviseerd contact met de huisarts op te nemen voor een aanvullende behandeling of wordt verwezen omdat de huidtherapeut uw klacht niet kan behandelen, indien nodig zal dit in het intakegesprek naar voren komen.

Vergoeding

Voor het behandelen van oedeem heeft u in principe geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. In de meeste gevallen is dit wel nodig voor de vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Chronische oedeemtherapie is de enige behandeling waarvoor een vergoeding vanuit de basisverzekering geldt.

De volgende behandelingen die Huidtherapie Wezep aanbiedt, kunnen vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering:
– Acnetherapie in het gezicht
– Laserontharing bij ongewenste haargroei in het gezicht
– Camouflagetherapie in het gezicht

Iedere zorgverzekeraar en elk aanvullend pakket biedt andere vergoedingen. Om na te gaan op welke vergoedingen u recht heeft is het raadzaam contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Vragen?

Stuur gerust een bericht

© Copyright - Huidtherapie Wezep