Ongewenste Haargroei

Online een afspraak inplannen voor een vrijblijvend intakegesprek of een behandeling?

vrouw-ontharen

Ongewenste haargroei in bijvoorbeeld het gezicht, op de benen of op de rug, kan door mannen en vrouwen als erg storend worden ervaren. Gelukkig bied een laserbehandeling oplossing en kunnen haren permanent verminderd worden of helemaal weg blijven.

Laserbehandeling
De laserstraal brengt warmte in de huid die zich richt op het pigment van het haarzakje. Door de warmte wordt deze vernietigd en wordt nieuwe haargroei voorkomen. Het resultaat is afhankelijk van de aantal behandelingen, de oorspronkelijke haargroei en de haarkleur. Bij mensen met een lichte huid en donkere haren is laserbehandeling het meest geschikt. Bij lichte en/of rode haren wordt (bijna) geen resultaat behaald. Maar in het geval van grijze, witte, blonde of rode haren is de behandeling met elektrische epilatie geschikter omdat deze haren te weinig pigment bevatten om met goed door de laser gepakt te kunnen worden. Klik hier voor de behandeling met elektrische epilatie.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten per keer, 6-8 behandelingen geven het beste resultaat. Met name bij mensen met een lichte huid en donker haar is het resultaat het meest optimaal.

Deze laserbehandeling is dé oplossing tegen ongewenste haargroei en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over stoppels, een geïrriteerde huid of pijnlijk waxen in regio Zwolle.

Klik hier voor meer informatie over Laserontharen

Elektrische Epilatie

Een effectieve methode van definitieve ontharing die werkt doormiddel van stroom. Door het haarzakje te verhitten wordt deze vernietigd. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en alle soorten haren op een kleine oppervlakten wanneer de haren niet in aanmerking komen voor lasertherapie.

Tijdens de behandeling wordt een zeer dunne, steriele naald langs het haartje geplaatst. De naald gaat de huid in via de opening van het haarzakje, er hoeft dus niet in de huid geprikt te worden, de huid blijft intact. Als de naald in het haarzakje zit, wordt er gedurende enkele seconden elektrische stroom door het naaldje gevoerd, waarna de haar loslaat. Deze stroom vernietigt de cellen waaruit de haar groeit. De haren zullen op de behandelde plek steeds dunner en zwakker worden en uiteindelijk zal er helemaal geen haargroei meer aanwezig zijn.

Klik hier voor meer informatie over elektrisch epileren.


Heeft u vragen over de behandeling van ongewenste haargroei, behoefte aan persoonlijk advies of wilt u een eerste afspraak maken? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06-40829940 of door een bericht te sturen. De praktijk is gemakkelijk te bereiken vanuit Zwolle, Heerde, Epe, Elburg, Kampen, Doornspijk en Hattem.

Gratis parkeren voor de deur. Graag tot ziens bij Huidtherapie Wezep!

TIP

Aanvullend verzekerd?
Mogelijk wordt uw behandeling tegen ongewenste haargroei in het gezicht vergoed.

Vragen? Mail gerust

0 + 2 = ?

Huidtherapie Wezep is gespecialiseerd in verschillende huidaandoeningen en behandelingen voor jong en oud. Meer weten?

© Copyright - Huidtherapie Wezep