Huidklachten?

ALHYDRAN gel-crème zorgt voor een optimaal herstel van de huid waardoor huidklachten afnemen en de huid rustiger wordt, verlicht en weer soepel aanvoelt. De werking van ALHYDRAN is klinische bewezen bij onder meer de onderstaande huidproblemen.

‘Patiënten bijna altijd positief over het gebruik van ALHYDRAN’

AmsterdamSpecialist uit het Nederlands Kanker Instituut, Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

‘Positief verrast dat er zo snel resultaat zichtbaar was!’

DordrechtSpecialist uit het Albert Schweitser Ziekenhuis

‘Geen enkel ander product kwam in de buurt van ALHYDRAN’

ArnhemTevreden gebruiker met huidaandoening

Droge/rode huid

Veel mensen hebben last van een droge of rode huid. Dit ontstaat bijvoorbeeld door eczeem, diabetes of het gebruik van elastische kousen. ALHYDRAN beschermt, hydrateert en versoepelt de huid. Jeuk en roodheid nemen af. Mag onder de elastische kous worden aangebracht.

Littekens

Een litteken is een reactie op een diepe huidbeschadiging. Bij het herstelproces kan een verdikt litteken ontstaan met klachten. ALHYDRAN zorgt voor vervaging van het litteken, afname van jeuk en roodheid en minder spanning op het litteken.

Jeuk en pijn

Jeuk en pijn aan de huid kunnen bij verschillende aandoeningen voorkomen. De ernst kan variëren van mild tot een toestand die het normale leven ondraaglijk maakt. ALHYDRAN ondersteunt de huid bij het herstel en verlicht klachten.

(Zon) verbranding

Een brandwond kan veel huidklachten veroorzaken, soms zeer ernstig. ALHYDRAN zorgt voor minder jeuk en roodheid en helpt de huid versneld te herstellen.

Medische- of cosmetische ingreep

De geïrriteerde en extreem rode huid trekt en is overgevoelig. De huid is behandeld na radiotherapie, lasertherapie of een peeling. ALHYDRAN hydrateert en kalmeert de extreem rode huid waardoor jeuk en roodheid afnemen.

Wondranden

Het sluiten van een chronische wond is een ingewikkeld proces waarbij veel factoren van invloed zijn op de genezing. Een belangrijke factor is een gezonde en schone omringende huid (wondrand). Dit omdat er vanuit de wondrand een nieuwe huidlaag moet groeien die de wond weer dichtmaakt. Als de wondrand niet gezond of schoon is dan kan een wond nog verder beschadigen. ALHYDRAN zorgt voor een beschermende laag op deze belangrijke maar kwetsbare huid. ALHYDRAN kan worden ingezet om zowel wondranden als de pas gesloten huid te beschermen, te hydrateren en te verzorgen.

Wist u dat…
ALHYDRAN een hoge concentratie bezit van actieve ingrediënten? Hierdoor heeft uw huid per behandeling slechts een kleine hoeveelheid crème nodig.
Een tube gaat dus lang mee!

  • Minder jeuk, pijn en roodheid
  • Bescherming en versoepeling van de huid
  • Met Aloë Vera zijn andere actieve ingrediënten jojoba-olie, natuurlijk oliën, vitamine C en vitamine E
  • Parfum- en parabenenvrij, niet getest op dieren
  • Bevat de hoogste haalbare concentratie Aloë Vera voor een krachtige werking

Verkrijgbaar bij Huidtherapie Wezep:
30 ml = € 17,50 —— 100 ml = € 42,50 —– 59 ml (met SPF 30) = € 37,50

Voor vragen over dit product of een bestelling neem dan contact op. Ook voor het aanvragen van een GRATIS proefmonster.