Camouflagetherapie

Met behulp van speciale camouflagecrèmes kunnen kleurverschillen in de huid tijdelijk worden verborgen. Camouflagetherapie is zowel geschikt voor vrouwen als mannen. 

Samen met de huidtherapeut wordt er een camouflagekleur gekozen die met uw huidteint overeenkomt. U krijgt uitleg over het aanbrengen van de crème zodat u dit zelfstandig thuis kan toepassen op de momenten dat u uw kleurverschillen in de huid wilt camoufleren.

Huidkleurverschillen met betrekking tot acne, pigmentvlekken, roodheid, littekens of tatoeages zijn met verschillende behandeltechnieken permanent te verwijderen. Hier informeert uw huidtherapeut u graag over.

De behandeling
De huidtherapeut heeft een palet met verschillende kleuren tot haar beschikking, waarmee zij uw huidkleur bepaalt. Hier wordt ruim te tijd voor genomen om de exacte kleur te bepalen. U krijgt de techniek aangeleerd voor het  aanbrengen van de camouflagecrème, waardoor u deze zelf op de juiste manier kunt aanbrengen. De huidtherapeut geeft u alle bruikbare tips rondom het camoufleren. U ontvangt ook alle informatie op papier.

Resultaat van de behandeling
Wanneer de juiste kleur is gevonden en de crème op de juiste manier wordt aangebracht zal het gecamoufleerde gebied (bijna) niet meer opvallen. Ook kan de crème waterproof worden gemaakt. Het doel is om onzekere gevoelens die soms ontstaan door de huidkleurverschillen te laten verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Sommige mensen vinden het fijn om zich alleen op bepaalde momenten zoals voor een feestje of een belangrijke gelegenheid wat zekerder te voelen. Andere mensen camoufleren liever elke dag. Het aanbrengen van de camouflagecrème wordt dan een dagelijkse routine.

Bij een aanvullende verzekering wordt in de meeste gevallen deze behandeling met daarbij de producten vergoed.

Heeft u vragen over camouflagetherapie voor uw huid, behoefte aan persoonlijk advies of wilt u een eerste afspraak maken? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 06-40829940 of door een bericht te sturen. De praktijk is gemakkelijk te bereiken vanuit Zwolle, Heerde, Epe, Elburg, Kampen, Doornspijk en Hattem.

Gratis parkeren voor de deur. Graag tot ziens bij Huidtherapie Wezep!

© Copyright - Huidtherapie Wezep