Acnetherapie

Wanneer je voor het eerst langskomt zal de huidtherapeut een huidanalyse maken met een fotoanalyse-apparaat. Hiermee wordt de conditie van de huid in kaart gebracht. Naar aanleiding van de foto’s kan de huidtherapeut je laten zien hoe de conditie van jouw huid is en zal zij een passende behandeling adviseren.

Daarna kan er een afspraak gemaakt worden voor behandeling. Het voornaamste doel van de behandeling is de acne onder controle te krijgen en de huid zo rustig mogelijk te houden zodat ontstaan van nieuwe plekjes wordt voorkomen. Helaas blijft de kans aanwezig dat puistjes terug kunnen komen. Met de behandelingen bij Huidtherapie Wezep kan dit echter aanzienlijk verminderen.

Dieptereiniging
De behandeling van acne is in eerste instantie puur gericht op het verwijderen van ontstekingen en plekjes. Door middel van acnetherapie wordt de huid gereinigd waarna de puistjes en mee-eters worden ingeprikt en verwijderd. In combinatie met het dagelijks gebruik van huidverzorgingsproducten wordt het beste resultaat bereikt. De huidtherapeut zal jou hierover adviseren.

Peeling
Een aanvulling op de acnetherapie is de peeling, peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren. Het doel van deze zuren is om dode huidcellen te doen laten verweken waardoor nieuwe, gezonde huidcellen worden aangemaakt acne (sterk) vermindert en mogelijk verdwijnt. klik hier voor meer informatie over verschillende soorten peelings.

Microneedling
Microneedling  is de nieuwste techniek op het gebied van huidverbetering. Behandeling met de Dermapen oftewel microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. Tegelijkertijd zorgt microneedling ervoor dat er meer collageen en bindweefsel in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor worden acnelittekens minder zichtbaar en wordt de huid soepeler & sterker. Klik hier voor meer informatie over Microneedling.

Huidverzorging 

Een behandeling werkt het allermooist in combinatie met de juiste huidverzorgingsproducten thuis. De huidtherapeut adviseert welke producten het beste bij je huid passen.

Wil je een start maken met goede producten? Neem dan deze combinatie van La Roche Posay; een Reinigingsgel + Verzorgende crème tegen een onzuivere huid voor €29,50. 


De HBO- gediplomeerde huidtherapeut adviseert en behandeld op een deskundige manier. Huidtherapie Wezep is aangesloten bij alle verzekeringen, geregistreerd in het register voor paramedische zorg en lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten.

Resultaten

Tarieven

 • Acnetherapie
  €50,-
 • Acnetherapie + Chemische peeling
  €80,-
 • Acnetherapie kuur van 5 behandelingen
  €225,-
 • Acnetherapie kuur van 5 behandelingen + Chemische Peeling
  €350,-
 • Microneedling klein gebied
  €90,-
 • Microneedling gehele gelaat
  €135,-

© Copyright - Huidtherapie Wezep